Medewerker Technische Klantenservice

Tijdelijk gesloten

Medewerker Technische Klantenservice

Bazalt Wonen Zaltbommel

Wat is vereist?

 • Mbo-diploma
 • Minimaal 1 jaar werkervaring
 • Affiniteit met techniek of bouwkunde
 • Handig met digitale systemen
 • Goede beheersing Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Klantvriendelijk en servicegericht

Wat krijg je?

 • €2.684 - €3.259 bruto p/m (o.b.v. 36 uur)
 • 24-urige werkweek (jaarcontract en intentie vast dienstverband na een jaar)
 • 189,5 vakantie-uren (o.b.v. fulltime)
 • Mogelijkheid om trainingen op maat te volgen
 • Een gezondheidsbudget van 75 euro bruto
 • Laptop

Wat doe je?

 • 50% Telefonisch contact met huurders en aannemers
 • 30% Digitale systemen bijhouden en verbeteren
 • 10% Werkprocessen optimaliseren
 • 10% (ZAV-)aanvragen behandelen

Deze vacature is gemaakt op basis van gesprekken met medewerkers in de functie. Zo krijg jij een realistisch beeld van de baan.

Stel direct een vraag

Cathelijne van der Steen

Junior HR Adviseur

Vacature

Als Medewerker Technische Klantenservice bij Bazalt Wonen ben je verantwoordelijk voor het ontzorgen van de huurders, zodat zij gelukkig zijn en blijven met hun woning. Je bent dagelijks bezig met het zelfstandig oplossen van technische vragen, en controleert bij aannemers en collega's of de klantvraag daadwerkelijk goed is opgelost. Huurders kunnen telefonisch, via de mail en via het online portaal contact opnemen met Bazalt Wonen over allerlei zaken; van een lekkage of storing melden tot een dakkapel of schutting aanvragen. 

Wanneer huurders bellen met een vraag of verzoek, probeer je samen met hen tot een oplossing te komen. Jij beoordeelt of het handig is om een externe aannemer naar de woning te sturen, of dat er eerst een opzichter op bezoek gaat. Het is in deze functie belangrijk dat je communicatief sterk bent. Je hebt veel contact met huurders en aannemers; beide partijen zijn belangrijk, maar vragen wel een andere manier van communiceren. Soms komt het helaas voor dat je de huurder toch moet teleurstellen, dus het is belangrijk dat je dit op een klantvriendelijke en servicegerichte manier communiceert.

Ook verwerk je de ZAV-aanvragen (zelf aangebrachte voorzieningen), bijvoorbeeld als mensen willen uitbouwen of een nieuwe badkamer willen plaatsen. Duurzaamheid en kwaliteit zijn daarbij belangrijk. Deze aanvragen behandel je wel alleen als hier tijd voor is; de telefoon gaat altijd voor. Daarnaast krijg je een dag(deel) per week de tijd om je administratie op orde te houden.

Samen met je collega’s draag je bij aan laagdrempelige en resultaatgerichte huurders- en aannemerscommunicatie door onder andere heldere verslaglegging en het optimaliseren en digitaliseren van de werkprocessen.

Als je het leuk vindt om huurders te ontzorgen door mee te denken, problemen op te lossen, en heldere afspraken vast te leggen in verschillende systemen, en je het niet erg vindt om soms mensen teleur te stellen, dan is dit een baan voor jou.

Werkweek

Medewerker Technische Klantenservice

Op een leuke dag kan ik veel problemen oplossen en heb ik daarnaast tijd om de mailbox en het klantvolgsysteem bij te houden en na te denken over verbeteringen. Dat geeft een goed gevoel voor de volgende dag.

Tijdens een mindere dag lukt het niet om alle huurders meteen een reactie te geven. Er staan nog veel aanvragen open en dat geeft een onrustig gevoel. Gelukkig sta ik er dan niet alleen voor en lossen we het met elkaar op.

 • 08:00
 • 09:00
 • 10:00
 • 11:00
 • 12:00
 • 13:00
 • 14:00
 • 15:00
 • 16:00
 • 17:00

Voorbeeld uit de praktijk

Een gefrustreerde huurder belt op: de aannemer die zou langskomen, is er nog steeds niet. Hoe ga je te werk?

In deze gevallen is het belangrijk dat je de gefrustreerde huurder gerust kunt stellen. Dit doe je door zelf rustig te blijven, een luisterend oor te bieden en de huurder het gevoel te geven dat je het probleem (voor zover dat kan) gaat oplossen. Soms kun je ze bijvoorbeeld direct doorverbinden met de aannemer en zijn ze weer tevreden.

In sommige gevallen lukt het helaas niet om de gewenste oplossing te bereiken, en moet je de huurder teleurstellen. In deze gevallen is het ook belangrijk dat je rustig blijft en pak je ook een stukje klachtenafhandeling op. Je luistert goed naar de klacht, zodat je dit door kunt geven aan de klachtencommissie en de huurder zich gehoord voelt.

Groeipad

Opleiding en ontwikkeling staat bij Bazalt Wonen hoog op de agenda. De corporatie reserveert ruim 4% van de brutoloonsom voor opleidingen, en je kunt samen met andere collega's meewerken aan organisatiebrede projecten. Bazalt Wonen is een relatief compact bedrijf. Hierdoor hebben ze brede functies en makkelijk contact met collega's; zo kun je je snel ontwikkelen.

Medewerker Technische Klantenservice
Teamleider Klantenservice
Opzichter

Werken bij Bazalt Wonen

Bazalt Wonen biedt woningzoekenden een (t)huis; de corporatie verhuurt bijna 7.000 woningen in de Bommelerwaard en Altena. Bazalt Wonen wil een klantgerichte, professionele en toegankelijke corporatie zijn, waarbij de klant altijd centraal staat. Ze zijn duidelijk en blijven de klant positief verrassen, naast het primaire aanbod (betaalbare woning voor sociale doelgroep). En ze zoeken de juiste verbinding met zowel de huurder, de regio als de partijen waarmee de corporatie samenwerkt. Een belangrijke en boeiende taak die Bazalt Wonen als team professioneel oppakt, vanuit zakelijk en sociaal oogpunt. Financieel rendement is een voorwaarde om zaken gedaan te krijgen, maar het is zeker niet de enige drijfveer. Bij Bazalt Wonen werken ambitieuze professionals met een warme houding en kennis van zaken. Iedere dag is anders en er is ruimte voor creativiteit, samenwerken en initiatief nemen.

Staat er voor jou geen passende vacature tussen, maar zie je werken bij Bazalt Wonen wel zitten? We waarderen jouw interesse enorm! Reageer via een open sollicitatie, dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn. Houd in de tussentijd zelf ook onze 'Werken bij' pagina én onze social media in de gaten.

Volg jij op dit moment een opleiding (MBO, HBO of WO) en ben jij op zoek naar een stageplaats? Bij Bazalt Wonen helpen wij je graag om te groeien in kennis en ervaring. Wij bieden leuke en uitdagende stageplaatsen aan. Het relatief jonge team woonprofessionals van Bazalt Wonen bestaat uit mensen die goed en graag met elkaar samenwerken en elkaar versterken. Hiermee geven wij jou de ruimte voor werk, groei en ontwikkeling. Je bent van harte welkom om jouw kennis in de praktijk te brengen en met ons te delen!

Ben je benieuwd naar de muzieksmaak van de werknemers van Bazalt Wonen? Luister hier de Spotify lijst.

 • Hoofdkantoor in Zaltbommel
 • Actief in Nederland
 • 60 werknemers
 • Opgericht in 1919
 • 50% / 50%
 • Gem. leeftijd 41 jaar
 • Business casual
 • Thuiswerkmogelijkheden en -vergoeding

Collega's

Mustapha Bounjoua (43) - Contractbeheerder

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
De maatschappelijke betrokkenheid: ik ben zelf sociaal dus dat past wel bij mij. Daarnaast vind ik de veelzijdigheid leuk, je moet een alleskunner zijn, dat maakt het werk erg afwisselend.

Wat was je vorige baan?
Allround Opzichter.

Wat doe je in je vrije tijd?
Voetballen, fitness en wandelen.

Diana Klopstra (46) - Woonconsulent Sociaal Beheer.

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Hiervoor was ik werkzaam bij Halt en als gezinscoach. Ik wilde meer uitdaging en een breder takenpakket. Tevens zocht ik een mooie mix van wet- en regelgeving en in contact zijn met mensen. Deze uitdaging heb ik gevonden bij Bazalt Wonen. Geen dag is hetzelfde!

Wat was je vorige baan?
Gezinscoach en Haltmedewerker.

Wat doe je in je vrije tijd?
Gezellig afspreken met vrienden en familie en genieten van ons huis en onze tuin.

Melissa van der Geld, (27) - Afdeling Markt en Maatschappij, Financieel klantconsulent

Waarom ben je bij dit bedrijf gaan werken?
Bazalt Wonen wil haar huurders echt leren kennen. De tijd en vrijheid die ik krijg om in gesprek te gaan met huurders vind ik erg fijn. Juist daardoor kunnen we problemen voorkomen. Ik was op zoek naar deze mensgerichte aanpak.

Wat was je vorige baan?
Bewindvoerder

Wat doe je in je vrije tijd?
Sporten en tijd doorbrengen met familie of vrienden

Sollicitatieproces

Speeddate met HR en leidinggevende (digitaal of fysiek)
Tweede gesprek op locatie met HR, leidinggevende en collega
Arbeidsvoorwaardengesprek (telefonisch)
Verklaring omtrent gedrag
Je hebt de baan!

Interessante baan?